1. lépés

érdeklődés

Tobább

2. lépés

vizsgálat

Tobább

3. lépés

egyénre szabott orvosi javaslat

Tobább

4. lépés

felkészítés

Tobább

5. lépés

kezelés

Tobább

Súlyfelesleg eltüntetés

Talán a legnehezebb feladat a nők számára a súlyfeleslegüktől aló megszabadulás. Egy közismert kutatás szerint a nők 70%-a folyamatosan diétázik. Sokszor a megfelelően aktív életmód, a tudatos táplálkozás mellett sem sikerül „leadniuk” a kellemetlen súlyfelesleget.

Cikk folytatása

Ránctalanító kezelések

Ráncfeltöltés

Ezen eljárás segítségével különböző töltőanyagokat juttatunk a bőr alá, így helyileg simítjuk ki az arc ráncait, ezáltal fiatalabb megjelenést biztosítunk Pácienseink arcán. E nem műtéti eljárás fájdalommentes, gyors, mindössze 10-15 percig tart. A ráncfeltöltés eredménye azonnal látható, hatása akár 6-18 hónapig is kitart. Magas minőségű felszívódó anyagokat alkalmazunk, melyek FDA minősítéssel rendelkeznek.

Cikk folytatása

Aphrodité Masszázsbirodalom

A test és lélek masszírozással való ellazítása az emberiséggel egyidős. Az történelem folyamán felfedeztünk különböző masszázs formákat, melyek mindegyike speciális és egyedi hatást gyakorol a szervezetre, és a pszichére. Magánklinikánk a masszázs fellegváraként több, mint 50-féle masszázs fajtával várja ellazulni, gyógyulni vágyó Pácienseit, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy a testet érő, szaktudással párosított manuális mechanikai hatások javítják a lokális sejtek és a szövetek működését, de a távoli szervekre is hatnak.

Cikk folytatása

További cikkek...